I don't wanna play anymore.

Typsikt! Vi kom aldrig så långt med planerna att gå ut.. Nu när solen var framme och allt.. Istället kollade vi på Pippi, fast inte hela då bus ungen här hemma vart och pillat på dvd-skivan.. Super synd egentligen! Men sånt händer.. Inget o sura över. Eller ja, Nichole har ju fått för sig att jag är super-mama som kan laga nej inte laga utan fixa allt. Försökte mig på att göra rent skivan och det vart en bättring men inte den bättringen vi satt och hoppades på. Vi gick till köket istället och "bakade" Nichole hällde i de frysta äpplena och jag slumdegen  Efter 25 minuter var det färdigt och gott smakade det också! Hade dock glömt att köpa vaniljsås/kräm så tog det första bästa i kyllen till.. Vadå? Jo blåbärssoppa! Haha. Låter äckligt, men det funkade!


Efter allt detta ville jag att hon skulle sova så att jag kunde plugga, städa ägna min tid åt anat men på den biten var vi inte så värst överens . Försökte plugga samtidigt som hon hoppade på mig och bråkade.. Gick sisådär det där alltså. Så drog hon mig genom hallen och in i köket för att nå slut destinationen: Hennes sovrum. "Du måste leka med mig jag är mamma" Okej? Tänkte jag.. Fick sitta på en liten stol och kolla på när hon lagade mat en stund fast sen vart jag banlyst från den lilla stolen och sades till att sätta mig i hennes säng. Visst. Jag satte mig, somnade till en stund och väcktes av "Monstret kommer vi måste gömma oss" Lekte det i typ 1 timma.

Och nu ville hon bada i sin lilla balja då vi ej har ett kar här hemma. UNDERBART!! Tänker jag. För jag vill verkligen inte leka mera. Låter som världens egoistiska mamma nu.. Men ja, ni hajar?.. Efter att ha lekt länge inte haft en liten, pytteliten stund där man känner att man får vara själv, dricka lite vatten i fred..Då känner man så som jag känner nu. LYCKA!! Har hunnit städa, diska och allt det där, slipper göra det när hon sover gött. Nu ska jag läsa favorit bloggarna och sedan blir det mat samt Bolibompa mys! På återseende!!

Kommentarer

Populära inlägg