I had the best Valentine's day ever!

Nuså! håll i era hattar. Som sagt alla hjärtans dag börjar lida mot sitt slut. Va var det för stora planer jag hade för denna :liga dag? Jodå, det tänkte jag berätta för er nu.

Hämtade mitt hjärta 17:10 vi gick till Lollos pizzeria och åt gott där. Dvs fallafel tallrik till mig och en jätte stor tallrik med pomes och korv till mammas flicka-lilla. (Vuxen meny, tänkte inte på att de skulle vara så.) Nichole betedde sig inte alls inne på pizzerian.. Hon skrek, kallade mig för "dumma bajskorv" underbart och höra! Hon förklara väl kanske sin kärlek mot mig på de sättet? Sedan fick hon för sig att hälla ut sin dricka på bordet! Då vart jag riktigt irriterad  Efter det lugnade hon ner sig, då hon såg en dagis kompis och skulle väl vissa att hon var ett jätte duktigt barn? Ni vet impa. Kom hem vid 19:00 borstade tänderna och lillen gick och la sig. Dåså, det är nu vi kommer till hur jag tillbringat denna kväll.

Först vart det ett avsnitt av "Date med mig" 20:00 satte plugget igång. 23:30 skickade jag in 2 arbeten och nu. Nu är jag färdig! Grymt bra sätt att fria en sådan här dag. Kunde inte alls vart bättre!! Hur har er dag varit? Firat, blivit överaskad av någon speciell? 

Kommentarer

Populära inlägg