Öga mot öga - Mannen som misshandlat


Idag, nu, nyss för bara några minutersedan. 15 minutersen. Gick jag förbi personen som sårat, skadat mig mest men som också gjort mig till en starkare person, starkare kvinna. 

Jag såg inte att det var han.. Var bara den där jävla hunden som gick åt mitt håll. Jag var inne i min musik och på att gå fort som fan då det blåset och var så kallt. Tittade upp och åt sidan för att pika åt den då okända människan att han skulle ha koll på sin hund.
Där och då såg jag vem det var. Det var den där människan. Människan jag hatar över hela mitt hjärta. Människan som gjort mig illa, människan som la sin hand mot mig. Människan jag tillbringade ett förhållande med i hela 1.5år, människan som svek mig, misshandlade mig. Människan som gjorde så att mina då på den tiden närmsta vänner försvann och människan som faktiskt också gjort mig stark.

Han såg mig och självklart kände han igen mig och sa något. Min musik var på högsta volym så jag hörde ingenting, jag tittade 2 sekunder. Han närmade sig mig då han antagligen antog att jag hört vad han sa och att jag ville konversera? De 2 sekunderna kom och gick, jag tittade framåt åt de hållet jag var på väg och fortsatte gå.
Tänkte ta upp telefonen och ringa någon, inte för att jag var rädd eller så utan bara för att ha någon att prata med.. Hejdade mig själv. Då han antagligen hade sett detta och trott att jag kände mig rädd. Inte för att han skulle våga göra något där och då eller alls, generellt. Det blev inget samtal till någon.

Utan jag fortsatte att gå med min stolthet i högsta grad. Samtidigt som jag gick rann tårarna. Inte för att jag grät.. Jag får tårar när det blåser eller är kallt. Promenaden mot hållplatsen som i vanliga fall går snabbt gick i slowmotion. Händelsen från när allting hände, i min och hans lägenhet vid den här tidpunkten på året för 4 år sedan. Efter att de här snutarna" som jag minns spelats upp kom tanken och frågan:
Hur och varför kunde han ha mage att säga "Hej"?! eller nu vad det var han sa till mig!
Skrev ett mer grundligt inlägg om detta för 3 årsedan, "TIME TO EXPOSE MYSELF". Ni som vill läsa mer: Klicka här!

Blivit utsatt för kvinnomisshandel?
Besök hemsidan: Kvinnofridslinjen
Tele: 0250 505050


Kommentarer

Populära inlägg