I feel alive again

Grymt bra dag idag! Känner mig så fruktansvärt levande nu om man jämför med slutet på förra året.
Efter att ha mött upp min vän Saffi vart det lite mer träning. Inte så avancerat som i morse dock. Fick bli lite backar på bandet, inre-yttre lår. Efter det passet gick vi till Willys, där jag av någon konstig anledning fick för mig att köpa hem saker som sägs vara nyttigt. Avocado, plommon tomater, gott bröd, keso och lite annat gott.
Vi hade sällskap till busshållplatsen och min buss kom med en gång, sa hej då och stressade för att hinna med bussen.. Då Saffi sa "skynda dig så du inte kommer sent till dagis" Men efter en stund insåg jag att klockan bara var 16:00 så det var ju ingen större stress så..

Vart dock skönt att hämta hjärtat 1 timme tidigare och umgås mer än annars. När vi kom hem, städade vi och möblerade om i vardagsrummet, åt kvällsmat, sjung en massa sånger och hade det super mysigt! Sedan sa min älskling "mamma jag ska sova nu bolibompa är slut" Så söt att hon kan det där. Väl i sängen sjöngs det mer sånger, natt-sånger och sedan somnade hon. Nu sitter jag i soffan med världens glädje! Varför? Jo för att Paradise Hotel Norge har dragit igång. Underbart!! Ska ta mig en varm dusch nu, ansiktsmask och bara götta mig i mängder! Sedan är det natten, ladda lite för morgon dagen. Blir ingen träning i morgon inte, bara vila tillsammans med mina böcker på Pedagogen, även springa förbi studie vägledaren. Har äntligen hittat var jag ska läsa när jag är klar med alla kurser. Natti natti!

Kommentarer

Populära inlägg