TIGGAR TANT

Underbart, så UNDERBART!.. Kom i god tid till dagens Entreprenörskaps lektion. Var lite konstigt att det bara var jag som var i närheten av salen, Lydia mådde inte så bra så hon hade åkt hem och skulle inte göra mig sällskap under lektionens gång  Öppnade dörren till sal 6 och ingen var där.. Väntade en stund och sedan beslöt jag mig för att dra.. 

Jag verkligen hatar sådana situationer  Jag menar jag kunde ju ha suttit hemma och fortsatt pluggat, istället för att åka "hela vägen" till skolan.. Det här med kommunikation inom Entreprenörskapen saknas enormt mycket. Men sånt är livet? Det är bara att bita ihop och fortsätta med dagen? Precis det jag gjorde. Åkte till Nordstan, kollade lite i butiker, möte upp Saffi lite över 15 och kollade lite till, hon såg till att påbörja en uppgift inom handel. En gammal tiggar-kvinna kom fram till oss och frågade mig om pengar.. Varför just mig?! Jag sa som jag alltid säger "Nej jag har inga pengar, jag kör på kort" Och då vart den här kvinnan sur? Jag vet inte riktigt varför hon vart det.. Jag menar hur många "Nej" hade inte hon fått från det att hon kom och fråga oss? Sedan tog hon sin hand mot sin kind och sa något på något konstigt språk.. Saffi fick fram det till att hon kallade mig för smuts.. Jag menar vem av oss är det som är smutsig här? Var våran tanke. Det där var inte hela världen, det var bara lite weird att hon slängde ut sig något sånt, bara för att hon inte fick pengar (små pengar) av mig, vi pratar 2-10 kr..

Just nu sitter vi i soffan, hemkomna från dagis och glor bolibompa, äter kvälls. Blir inte så "långt" umgänge med min underbara, då vi kom hem ganska nyligen. Så inget mer skrivande nu. Bara mys, massa mys!!

Kommentarer

Populära inlägg