PAPPOR

Jag skrev ett inlägg här i bloggen för 4 årsedan med rubriken "Day 3-Mina föräldrar" Där berättade jag lite om mina föräldrar osv. I början av inlägget förklarade jag lite lätt på det, så det skulle bli lättare för er att förstå.. Jag skrev då:

"Jag brukar säga till folk att jag har 2 pappor så att de förstår, men innebörden med det är inte att jag har 2 pappor. Utan min biologiska pappa bor fortfarande kvar i Zimbabwe, jag har aldrig haft någon sån där dotter och far relation med honom. Så har jag min andra pappa som egentligen är en styvfar till mig, men i mina ögon och hjärta så är han min ända riktiga pappa och kommer alltid vara."
Inlägget "Day 3-Mina föräldrar" hittar ni HÄR!

För exakt 4 månader tillbaka hörde någon av sig. Vem kanske några av er tror, eller också lyckats klura ut det.  Jo,  min biologiska far hörde av sig.

Man kan säga att en hel del i mitt liv och psyke vändes lite väl upp och ner.. Mådde inte dåligt eller så. Det kändes bara konstigt.
Den konstiga känslan jag fick har väl tonat ner lite grann nu,  då jag fått svar på mina frågor och känner mig redo för att lära känna honom.

Så ja.. Nu står jag här, 4 år senare med mina 2 pappor.. Den stora skillnaden är att jag nu har kontakt med min biologiska far, John. Det finns givetvis mer där till,  men det tar vi imorgon.
Nu skall det sovas så vi orkar fira min underbara pappa (Bengt) som fyller år.
Godnatt! 

Kommentarer

Populära inlägg