Veckan

Denna veckan har vart väldigt lung och härlig. I måndags och tisdag var vi bara hemma. Onsdagen åkte vi och möte upp Nicholes dagis kompisar,  de skulle på teater och såg på "Bokens hemlighet " en väldigt bra föreställning fick jag höra av Nichole! Jag passade även på att åka förbi Natasha och grata eller överaska henne pp hennes födelsedag med tårta!

Torsdag, var det tänkt att hjärtat skulle till dagis men jag vakna upp till ett "känner mig lite krasslig idag mamma,så vi stannar hemma" - krasslig och krasslig. . Här var det ingen som var krasslig... Bara lite trött skulle jag tro. Det blev pyssel dag hemma med våra fina kottar som Nichole plockat.

Idag, fredag har vi vart på öppna förskolan med Natasha och hennes Melina och Lorenzo. Efter de gick vi till stadsmuseumet tillsammans med en ny vän Sade och hennes dotter Leona. Jätte trevlig tjej och jag tror att en liten men så småningom stor vänskap håller på att träda i kraft!

Nu har vi precis vart och handlat. På bussen på väg hem. Nichole har önskat korv med bröd och bakning av kladdkaka. Fredagsmys it is!

Kommentarer

Populära inlägg