Några saker du vet. EN sak du inte vet.


Vi har vart med om mycket du och jag. Du har lyft eller snarare plockat upp mig när jag har fallit. Och då menar jag bokstavligt talat! Som, minns du den gången då vi var på Port Du Solie ? Den gången då när jag ramlade ner från trätrappan och du lyfte upp mig från trä golvet? Vi har gått igenom mode missar tillsammans. Nej inte mode missar.. Vår ursäkt åt dessa är att det faktiskt var mode då.. Som de där sjukt fula skorna vi hade på oss på någon klubb någon sen natt! Vi har haft roliga stunder, ledsna, tuffa stunder och dagar då vi envisats om små bagatell saker, bara för att någon av oss velat ha rätt. Vi har tagit hand om varandra i alla lägen. Som tex när du bar mig hem till dig för att min trötthet hunnit ta över min hjärna. Dig har jag aldrig burit på samma sätt som du burit mig.. Men du vet om det att jag hade gjort om jag hade kunnat. Vi har vart uppe sent tillsammans, mitt i natten och ätit chips. Vi har bråkat och sedan blivit sams på bara några få sekunder. Tillbringat hela 3 veckor i Benidorm tillsammans. Och  något av det roligaste har varit att vi varit på samma nivå precis heltiden!

Vi kom i kontakt med varandra på ett ganska så underligt sätt, men som nu är väldigt vanligt för människor. Det hela, den fina vänskapen hade aldrig blivit till om inte Familjeliv funnits och om inte internet hade vart här och förmodligen inte om några av dina grundskoleklaskompisar som också vart mina gymnasieklass kompisar delvis vart med i bilden. Jag är oerhört tacksam för Familjeliv och att du skrev där och att jag svarade. Att våra tjejer råkade vara i samma ålder gjorde det hela bar helt fantastiskt! Att vi faktiskt klickade s bra som vi gjorde där 2011. Att vi forsade at hålla kontakten efter första mötet och att vi stått ut med varandra. Vi båda är bestämda, vet vad vi vill och ger oss sällan.. Något som ibland gör att man inte orkar. Men Lydia, vi har orkat och det är svin bra!  Enligt Facebook har vi skrivit 1715 meddelanden till varandra.  Jag skulle tippatippa att vi i snitt t i telefon med varandra i 4 timmar per dag. Vilket blir totalt: ca 7300 timmar och mer timmar skall komma och skall gå! Vi har givit varandra goda och dumma råd.

Det jag skrev ovan om att vi heltiden varit på samma nivå. Vad menar jag då med? Detta vet du, Lydia. Det är att vi gjort allt nästan samtidigt. Som när du pluggade, då pluggade jag. När jag började jobba då började du strax efter. Mycket mer där till. Det har vart roligast, att kunna vara på samma nivå genom dessa 5 år tillsammans har och är guldvärt att faktiskt kunna relatera Lydia omg! Vi har kommit långt i vår vänskap, i vår mognad och i vårt sinne. Längre ska vi. Om 4 år mellan de 20 juni och 20 juli då ska vi åka på en spännande resa som vi förtjänar att göra bara du och jag. Tack för att du är min bästavän, min fina vän som är som den tvillingsyster jag aldrig fick och tack för att du är den gudmor till min dotter. Love u long time.


En äkta vän bör hållas med båda händerna. Dig håller jag i ♡

Kommentarer

  1. Finns inget bättre än en riktig vän som stöttar i vått o toort.
    Svar: Tack själv för att du kom och alla fina bilder du delar med dig!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg